Намерете ни

Офис 2

Младост 1, блок 156

София 1784

Покажи на картата

Свържете се с нас

Телефон: +359 2 831 08 68

Мобилен:  +359 887 986 909

Е-мейл: office@prodesign.bg

Изпрати запитване

Услуги

Стратегии

Стратегическото планиране в областта на рекламата помага на бизнеса да определи аспектите на своето бъдещо представяне и да не се отклонява от своите клиенти. Стратегията поставя предизвикателствата, с които трябва да се справи всеки бизнес. Дори и най-доброто изпълнение е безцелно без стратегия! Prodesign може да бъде вашия стратегически партньор, чрез който максимално да разгърнете потенциала на вашия бизнес.

Бранд стратегия

За изграждането на една марка, за развитието и за отличаването ѝ на пазара съществува необходимост от изграждане на бранд стратегия. Измерването на текущата стойност на бранда и идентифицирането на действията, които да стимулират маркетинговия бизнес растеж, е началото на бранд стратегията. Целта на бранд одита е да ви покаже как да използвате своя бранд като истински актив. Нашият екип ще дефинира, таргетира и изследва възприятията и ценностите на вашите потребители, за да позиционира по най-добрия начин вашите продукти и услуги, за да имате работеща и успешна бранд стратегия. Ние ще ви помогнем да се справите с конкуренцията като внедрим действаща бранд стратегия. Нашият екип използва водещите в бранша изследователски техники, за да намери правилните решения за вас.

Рекламната стратегия

Рекламната стратегия е от съществено значение за създаване на разпознаваемост на марката и увеличаване на бъдещите продажби. Рекламата е най-успешният инструмент, чрез който потребителите да узнаят за вашите продукти или услуги и да се убедят, че имат необходимост да ги закупят. Ние ще изградим профил за вашия клиент и причините, поради които той или тя би купил вашия продукт или услуга, за да позиционираме бизнеса ви по най-добрия начин. Благодарение на опита ни в изграждането на рекламни стратегии, ще подберем точните средства за комуникация и ще предвидим вашия бюджет, така че да достигнете до най-голям брой целеви потребители.

Дигитален маркетинг

Възползвайте се от потенциала, който ви предоставя дигиталният маркетинг, за да кажете на своите потребители - кои сте, къде сте, какво правите и как можете да им помогнете. Нашият екип от специалисти в областта на дигиталния маркетинг ще ви съдейства при изработка на вашия website, landing page или лично пространство на вашата компания в дигиталния свят. Ние ще ви помогнем да се възползвате от потенциала, който ви предоставя дигиталната ера, като управляваме умело взаимоотношенията ви с клиентите в различните дигитални канали:

• Facebook;

• Instagram;

• LinkedIn;

• Twitter;

• YouTube.

Успешната дигитална стратегия ще увеличи видимостта на вашата марка не само в социалните медии, но и навсякъде в Интернет.
Заедно ще открием правилния баланс между дигиталните канали, чрез които вашият бизнес ще увеличи драстично своя органичен трафик.

Още услуги

Изпратете запитване

Изпратете запитване

x
Прикачи файл