bg en de

Кариери

Станете част от нашия екип!

Обичаме да се срещаме с продуктивни и креативни хора, които искат да се развиват в областта на акаунт мениджмънта, дигиталния маркетинг, програмирането и дизайна.

Ако искате да се запознаете с нас и да ни разкажете за своите бъдещи творчески планове изпратете ни своето CV и мотивационно писмо на jobs@prodesign.bg

Станете част от нашия екип, ако харесвате...

Екипност

Заставаме изцяло зад концепцията за работа в екип! Вярваме, че всеки един от нас е важна част от цялото и единствено работата заедно ни помага да накараме нещата да се случват.

Откритост

Открито споделяме своите идеи и с общи усилия изграждаме начина, по който да бъдат реализирани.

С любов към клиента

Ние не сме само партньори, но и приятели на своите клиенти. Техните цели и нашите идеи създават наистина запомнящи се и успешни рекламни кампании.

Професионализъм

Всеки един от нас развива уникални умения и способности в областта, в която се развива, за да се превърне в незаменима част от професионалния екип на Prodesign.

Гъвкавост

Мотивираме се да предложим на своите клиенти максимално креативни и гъвкави решения в областта на рекламата, което ни прави смели и дръзки в идеите и изпълнението им.

Забавление

Приемаме работата си преди всичко като удоволствие, на което се наслаждаваме всеки работен ден. Всеки нов проект е предизвикателство, с което се справяме с лекота и усмивка.