Намерете ни

Офис 4

Младост 1, блок 156

София 1784

Покажи на картата

Свържете се с нас

Телефон: +359 2 831 08 68

Мобилен: +359 886 161 063

Е-мейл: office@prodesign.bg

Изпрати запитване

Рекламни услуги

Създаването и запазването на консистентен имидж изисква специално отношение и внимание към всеки комуникационен канал, в който брандът ви присъства.

Ние творим, планираме и изпълняваме креативни рекламни решения. Имаме уменията и познанията да представим продукта ви в микс от комуникационни канали като: принт материали, външна реклама, изложбени щандове, сувенирна реклама и много други.

Още услуги

Дигитални услуги

Готови ли сте да посрещнете вашите клиенти, които вече живеят в дигиталната ера?
Решенията на потребителите за покупка все по-често се формират след онлайн проучване. Ролята на дигиталните комуникационни канали за развитието на вашия бизнес нараства с всеки изминал ден.

Брандинг

Брандът не е само лого. Той е цялостното усещане, историята и преживяването на вашия бизнес. Добре управляваният бранд е система от свързани елементи, функциониращи заедно като единен организъм. Той не само повишава стойността на компанията ви, но води и до създаване на лоялност в клиентите ѝ.

Медия шоп

Кампанията е готова и все още се чудите в кои медии да я позиционирате? Търсите точната аудитория за продукта. Ние ще изготвим и позиционираме Вашето рекламно предложение по атрактивен и оригинален начин.

Кампании

Стратегии

Изпратете запитване

Изпратете запитване

x
Прикачи файл