Намерете ни

Офис 2

Младост 1, блок 156

София 1784

Покажи на картата

Свържете се с нас

Телефон: +359 2 831 08 68

Мобилен:  +359 887 986 909

Е-мейл: office@prodesign.bg

Изпрати запитване

Viessmann Platform

Предизвикателството

Viessmann Group е една от водещите международни компании, производители на отоплителни, индустриални и охладителни системи. С 23 производствени дружества в 12 страни, търговска дейност в 74 държави, както и 120 търговски представителства по целия свят.
Като част от дългосрочното ни партньорство, Viessmann България ни потърсиха със задачата да разработим сайт, чрез който потребителите лесно и бързо да генерират персонализирана оферта за отоплителна система, съобразена с техните нужди.

Какво направихме?

Предизвикателството при разработката на сайта бе да разработим логиката на функциониране на конфигуратора, така че едновременно да бъде както удобен за потребителите да генерират резултат, така и за Viessmann да създадат всички конфигурирани продукти.
Планирахме детайлно функционирането на сайта с wireframe-и, като след като се убедихме, че предоставят максимално потребителско изживяване , преминахме към фаза Дизайн.
Визията на сайта е съобразена с корпоративната идентичност на компанията, като напълно следва установените правила за консистентност на бранда.
Генерирането на персонализирана оферта се случва лесно в 9 стъпки, а при получаване на краен резултат, потребителите могат да заявят безплатна консултация с експерт на Viessmann.
Доказателство за успешното интегриране на онлайн конфигуратора е последващата разработка на такъв и за Viessmann Хърватия от наша страна.

Клиент ⟶ Viessmann
Арт директор ⟶ Мариан Найденов
Графичен дизайн ⟶ Иван Иванов
Акаунт директор ⟶
Виж проекта

1.VSMN intro

2.VSMN Desktop

3.VSMN Desktop 2

4.VSMN Mobile Icons

Разгледайте сайта
Изпратете запитване

Изпратете запитване

x
Прикачи файл