bg en de
Клиент:
GTT
Арт директор:
Иван Иванов
Дизайнер:
Иван Иванов, Горан Тричковски
Акаунт мениджър:
Марина Матеева

Предизвикателството

GTT са един от най-големите доставчици в световен мащаб на cloud услуги. През 2018 г. компанията придоби Interoute, собственици на една от най-усъвършенстваните мрежи за пренос на глас и данни в Европа.

През 2016 г. съвместно с Interoute реализирахме много успешна HR кампания. Доволни от постигнатите тогава резултати, от екипа на GTT ни потърсиха със същата задача - да осъществим кампания, която да привлече нови служители в бързо разрастващия се български офис на компанията.

Какво направихме?

Разделихме кампанията в две фази. Първата ни цел беше да популяризираме GTT. Спряхме се на големи, внушителни послания, които обвързахме с основните ценности на бранда - BIGGER. BETTER. SMARTER. BROADER. FASTER.

Заложихме на изцяло типографски визии, които да привлекат бързо и лесно внимание. Позиционирахме ги в метрото, на билбордове и реализирахме дигитална кампания.
Целта ни във втора фаза на кампанията бе да популяризираме компанията като работодател. Водещи отново бяха посланията, които промотираха основните предимства на работата в GTT, и заемаха ключово място във визиите.
Разработихме и landing страница с модерен и интуитивен дизайн.
Тя беше събирателната част на двете вълни на кампанията.
Изградихме потребителското преживяване, така че оптимално да улесним процеса по кандидатстване.