Намерете ни

Офис 2

Младост 1, блок 156

София 1784

Покажи на картата

Свържете се с нас

Телефон: +359 2 831 08 68

Мобилен:  +359 887 986 909

Е-мейл: office@prodesign.bg

Изпрати запитване

Dr. Biomaster

Предизвикателството

„Доктор Биомастер“ е най-големият български вносител и производител на продукти от висококачествени лекарствени гъби и билки, използвани за възстановяване и засилване имунитета на онкологично болни. Фирмата предлага някои от най-мощните гъбени и билкови имуномодулатори от Германия, Австрия, Италия, Канада, САЩ и България, съвместими с химио и лъчетерапия.
Екипът на „Доктор Биомастер“ имаше нужда партньор, с чиято помощ да осъвремени визуалната идентичност на бранда, като за целта бе нужно да се направи мащабен ребрандинг на компанията – ново лого, обновена дизайн система, дизайн на опаковки и всички видове бизнес комуникационни материали.

Какво постигнахме

Разработихме идентичност, която олицетворява високото ниво на качество предлагано във всички продукти на „Доктор Биомастер“. Заложихме позитивна атмосфера във визията на бранда, съчетана с модерна типография. Разработихме графична система, с помощта на която всички серии продукти са лесно отличими от тези на конкурентите и изпъкват при поставяне на регал

Клиент ⟶ Dr. Biomaster
Арт директор ⟶ Мариан Найденов
Графичен дизайн ⟶ Тодор Личев и Момчил Христов
Акаунт директор ⟶
Виж проекта

Dr. Biomaster Logo

Dr. Biomaster Colors and fonts

3.Dr.Biomaster stationary

4.Dr.Biomaster brochure

5.Dr.Biomaster brochure

6.Dr.Biomaster package

7.Dr.Biomaster icons outdoor

8.Dr.Biomaster website

Изпратете запитване

Изпратете запитване

x
Прикачи файл