bg en de
Клиент:
Cashterminal
Арт директор:
Мариан Найденов
Дизайнер:
Тодор Личев
Акаунт мениджър:
Антоанета Ангелова

Предизвикателството

Cashterminal притежава най-голямата в България мрежа от киоски за разплащане на комунални услуги (електроенергия, вода, телефон, топлофикация), кабелни телевизии, интернет доставчици, както и банкови кредити, лизинги, застраховки и други.

Във връзка с разработката на онлайн версията си Cashterminal се довери на нашия екип да модернизира логото за дигитално ползване, както и да разработи UX и UI дизайн на уеб платформа и мобилното приложение. С оглед на голямото разнообразие от доставчици поддържани в Cashterminal, поставените към нас изисквания бяха високи – разработка на отлично потребителско преживяване (UX дизайн) и впоследствие имплементация на впечатляващ дизайн.

Какво постигнахме?

Cashterminal се сдоби с нова и модерна визия на логото си, адаптирана за дигитална среда. След като модернизирахме корпоративната идентичност на Cashterminal, проектирахме онлайн платформата за разплащания. Екипът ни проучи внимателно потребителските навици при плащания онлайн и разработи дизайн на потребителското преживяване изцяло съобразено с добрите практики в индустрията.

Едновременно с това творческият ни екип разработи и интерфейса за мобилното приложение на Cashterminal, предлагащо на потребителите изключително интуитивен интерфейс. Всички функции са бързо достъпни и отличими, като едновременно с това плащането на сметките на потребителите е на основен фокус. Уникалните възможности на приложението включват опция за заявка на дебитна карта онлайн и пращането на пари към приятел само с няколко действия.

Интерфейсът за мобилното приложение на Cashterminal.