Намерете ни

Офис 2

Младост 1, блок 156

София 1784

Покажи на картата

Свържете се с нас

Телефон: +359 2 831 08 68

Мобилен:  +359 887 986 909

Е-мейл: office@prodesign.bg

Изпрати запитване

Exeron щанд

Предизвикателството

„Интернешънъл пауър съплай" – IPS е българска,иновативна и бързоразрастваща се компания, лидер в разработката и производството на високотехнологични токозахранващи системи и устройства. Системата EXERON e най-иновативния продукт разработен от компанията, който IPS представя и презентира по цял свят.

След като изградихме Ръководството за управление на бранда – EXERON by IPS, очаровани от начина ни на работа и ефективните решения, които сме предложили до момента, компанията ни възложи да проектираме изложбен щанд за предстоящо тяхно събитие в Африка. Беше необходимо да разработим дизайн на изложбен щанд с размери 24 кв.м., които да отговаря на техните изисквания, новосъздадената дизайн система, както и да отразява уникалността и иновативността на системата EXERON.

Какво направихме?

С помощта на Гайдлайна, който създадохме и креативизма на творческия ни екип, изработихме 3D модел на изложбен щанд. Разработеният дизайн на съоръжението акцентира с масивно, светещо изнесено лого, градиентен фон и големи изображения по стените на конструкцията. Предложеният модел на изложбен щанд силно привлича вниманието и заинтригува посетителите, като в последствие компанията ни възлага разработката на втори изложбен островен щанд. 

Клиент ⟶ Exeron
Арт директор ⟶ Мариан Найденов
Графичен дизайн ⟶ Иван Иванов
Акаунт директор ⟶
Виж проекта

1.EXRN preview

2.EXRN stand1

3.EXRN stand2

4.EXRN stand3

5.EXRN stand4

IPS Kuwait 2017 1366x1025 2

01 EXSERON

Изпратете запитване

Изпратете запитване

x
Прикачи файл