Намерете ни

Офис 4

Младост 1, блок 156

София 1784

Покажи на картата

Свържете се с нас

Телефон: +359 2 831 08 68

Мобилен: +359 886 161 063

Е-мейл: office@prodesign.bg

Изпрати запитване

Дигитални услуги

Мобилни приложения

Интернет е пълен с рекламни послания и присъствието там отдавна не е достатъчно. Подобрете информираността на клиентите си, добавете стойност към ползваните от тях продукти и услуги, и спечелете нови клиенти чрез мобилно приложение.

Смартфоните са важен маркетингов канал

Мобилните приложения могат да предложат на потребителите им: обща информация за бизнеса ви, цени на стоки и услуги, формуляри за резервации, функции за търсене, потребителски профили, доставчици, новини и много други. Ние можем да изградим работещо мобилно приложение за бизнеса ви, което да генерира добавена стойност за вас и за вашите клиенти.

Създайте персонализирано преживяване

 

Персонализирането е от решаващо значение за доброто преживяване на мобилния потребител. Комуникирайте с потребителите си, въз основа на техните интереси, местоположение, поведение и други. Ние ще ви помогнем да проследите ангажираността на потребителите си и да я използвате, за да им предлагате персонализирано съдържание, което от своя страна ще увеличи реализациите и продажбите ви.

Имаме изпитан процес за изработка на мобилни приложения

Мобилните приложения не са достъпни само за големи компании. Ние ще ви помогнем да изпреварите конкуренцията и да постигнете заложените онлайн цели с мобилно приложение. Чрез изпитан процес за изработка ние създаваме мобилни приложения, подходящи за вашия бизнес, които са съвместими с всяко едно мобилно устройство с операционна система iOS или Android ОС.

Още услуги

Изпратете запитване

Изпратете запитване

x
Прикачи файл