Видео реклама

Търсите ефективно решение за комуникация на Вашата марка? Можем да помогнем.

Ще Ви помогнем с изготвянето на творческата концепция, изготвянето на бюджета, планирането на цялата медийна кампания, заснемането, постпродукцията, подаването към медиите и не на последно място - мониторинга на излъчванията. И всичко това, спазвайки предварително заложените срокове и бюджетни рамки.

 

ВАШИЯТ РЕКЛАМЕН КЛИП В НЯКОЛКО СТЪПКИ

 

Творческа концепция

Екипът ни от талантливи копирайтъри, ще Ви предложи различни сценарии, които да отговарят на характера на Вашия продукт/услуга и целевата аудитория. Имайки опит с редица проекти, ние винаги търсим максимално креативно решение, което да може да бъде реализирано в бюджетните рамки.

 

Подготовка за снимки

След одобрението на сценарий за рекламен клип се заемаме с подготовката за реализацията му. Ако задачата включва снимки, ние ще имаме грижата да съберем и ръководим целия продукционен екип, кастинга, избора на терен и провеждането на самите снимки. Съгласувайки всяка стъпка с Вас, за да бъдете винаги в течение какво се случва.

 

Снимки и постпродукция

Ние винаги присъстваме по време на снимачния процес и следим внимателно предварително разработената концепция да се реализира на практика. Имаме достатъчно опит с режисьори и снимачни екипи, за да можем да ясно да предадем какво внушение искаме да носи крайният продукт. Финалните корекции, монтажът и цветните корекции са последната стъпка, която отново се извършва под наш пряк контрол.

 

Медия планиране, бюджетиране и мониторинг

Паралелно с целия творчески процес ще се погрижим и за цялостното планиране на рекламната кампания в телевизиите, договаряне на пакетни отстъпки във Ваша полза и разбира се, детайлен мониторинг веднъж щом излъчванията започнат – от началото до края на кампанията. Все пак успехът на Вашата кампания е и наш успех.

 

Изпратете Вашето запитване за видео реклама сега.