Разработка на мобилни приложения

ОПРЕДЕЛЯНЕ НА СКАЛАТА

Ние ще помогнем на Вашия бизнес да достигне до своята аудитория по най-ефективния възможен начин. Затова доброто планиране е от съществено значение за разработката на мобилно приложение. Дефинирането  на Вашите потребности и очакванията на клиентите Ви ще ни помогне да Ви предложим персонализирано решение, което се вмества в бюджета Ви и което гарантира безпроблемно потребителско изживяване и лесна поддръжка.

От определянето на скалата на проекта зависи нашият подход- дали ще използваме унифицирано уеб базирано приложение, което предлага еднакъв интерфейс на различните устройва, но не е интегрирано към определна OS система, или ще се насочим към разработката на естествено приложение, което перфектно отговаря на съответната екосистема?

 

ПРОЦЕС, КОЙТО СЪЗДАВА МОБИЛНО ПРЕЖИВЯВАНЕ

В този силно конкурентен пазар, на всяка секунда се появява ново приложение. Потребителите внимателно подбират какво използват на своите устройства и ние знаем как да поставим Вашето приложение в списъка. Винаги измерваме нещата през погледа на клиентите Ви и  се стремим да постигнем унифицирано изживяване, което отговаря на техния начин на живот и което помага на Вашия бизнес да расте.

Рекламна агенция Prodesign има различни екипи от професионалисти, които предлагат съвременен подход в разработката на мобилни приложения.

 

РАЗРАБОТКАТА Е САМО НАЧАЛОТО

Нашата работа включва всички необходими стъпки за успешния старт на Вашето приложение: тестове, публикуването на приложението в app store и създаването запомняща се презентация, отчети за потребителската дейност, обновления.

 

 

 Изпратете Вашето запитване за разработка на мобилни приложения сега.