Препоръки

В рекламна агенция ProDesign клиентът винаги има финалната дума. Ето защо оставяме на хората, с които сме работили през годините да споделят своите впечатления за нашия начин на работа. Разбира се, по-цялостни впечатление и актуални примери за това какво правим, може да получите от нашето Портфолио.


 

Първа АГ Болница "Св.София"

Проект: Разработка на сайт

 

IAG

С настоящата референция желаем да изразим своята висока оценка на фирма "ПРОДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ" ЕООД за цялостното изграждане на интернет страница на болницата - www.1agb.com. Множеството консултации на екипа допринесоха за създаването на функционален и лесно достъпен сайт на болницата, за което получихме много поздравления от потребители.

Фирма "ПРОДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ" ЕООД изпълнява срочно и коректно възложените поръчки.

Съвместната ни работа дава основание да дадем висока оценка за качеството на обслужване и спазването на определените срокове.

Горещо препоръчваме фирма "ПРОДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ" ЕООД, като надежден партньор с екип от професионалисти.

 

Виж референцията 

  

  


Група Технологии на Металите "Ангел Балевски Холдинг АД"

Проект: Разработка на сайт

 

Референция- prodesign.bg

С настоящата референция бихме искали да изразим своята висока оценка за изграждането на новия ни корпоративен уеб сайт от "ПроДизайн България" ЕООД.

Екипът на "ПроДизайн България" разработи за нас уеб сайт с модерна и атрактивна визия, съобразена с високите международни стандарти за уеб дизайн, както и функционален административен панел, с помощта на който извършваме управлението на информацията в сайта изключително бързо и лесно.

Успешната съвместна работа с "ПроДизайн България" ЕООД ни дава основание да присъдим висока оценка за качеството на обслучване и сроковете за изпълнение на задачите, както и за професионализма и отзивчивостта на екипа на фирмата.

Горещо препоръчваме "ПроДизайн България" ЕООД, като компетентен, надежден и коректен бизнес партньор.

 

Виж референцията